Psychopathologie van het dagelijks leven : over vergeten, versprekingen, misgrepen, bijgeloof en vergissingen - Freud, Sigmund, 1856-1939; Graftdijk, Thomas, 1949-1992; Ketelaars, Petra (Meppel : Boom, 1984)
Dit boek is gewijd aan volgend onderwerp: "Psychopathologie van het dagelijkse leven: over vergeten, versprekingen, misgrepen, bijgeloof en vergissingen".
Keywords: Psychoanalyse --.; Psychoanalyse -- Handboeken en inleidingen