Uit de geschiedenis van een kinderneurose ['De Wolvenman'] - Freud, Sigmund, 1856-1939; Morriën, Adriaan, 1912-2002; Mulder, Henk (Meppel : Boom, 1981)
In dit tweede deel komen volgende ziektegeschiedenissen aan bod: "Fragment van de analyse van een geval van hysterie ['Dora']", "Verslag van een met de psychoanalytische theorie strijdig geval van paranoia" en "Over de psychogenese van een geval van homoseksualiteit bij een vrouw".
Keywords: Psychoanalyse --.; Psychoanalyse -- Handboeken en inleidingen