Bij wijze van spelen : creatieve processen bij vorming en hulpverlening - Wils, Lex, 1930- (Alphen aan den Rijn : Samsom, 1974)
Onze samenleving is heel prestatiegericht maar er is ook een groeiende belangstelling voor vrije expressie, creativiteit en kunstzinnige vorming. Dit boek geeft een mooie opsomming van al die verschillende creatieve processen die je kan toepassen in vorming van en hulpverlening aan doelgroepen. Komen o.a. aan bod in dit werk: dramatiek, handenarbeid en muziek maar ook minder gekende en minstens even belangrijke creatieve processen zoals koken, kleding maken, omgaan met dieren of sport beoefenen.
Keywords: Creative thinking; Play