De therapeutische ontmoeting : over echtheid en onechtheid in ons werkelijkheidsbeleven - Lomas, Peter, 1923-2010; Van Walsum, Hans (Meppel : Boom, 1973)
De auteur stelt het klaar en duidelijk ... en heel kort in de inleiding: dit boek ... gaat over de psychotherapie. De psychoanalyse van Freud komt even ter sprake, verwrongen zienswijzen in de hedendaagse maatschappij en psychiatrie komen aan bod, het existentialisme komt even om de hoek loeren en tot slot poogt de auteur de verwarring te ontwarren. Dat is in een notendop de inhoud van dit boek.