Stimulerend spel : een orthopedagogische handleiding voor de behandeling van het in z'n ontwikkeling geremde kind - Morgenstern, Milan, 1895-1954; Löw Beer, Helene; Morgenstern, Franz (Rotterdam : Kooyker, 1977)
Een heel mooi geïllustreerd boek waarbij je een schat aan foto's en tekeningen aangereikt krijgt die je op pad helpen om kinderen in bepaalde omstandigheden vaardigheden aan te leren of te helpen bij het begrijpen van sommige abstracte begrippen. Allemaal heel mooi en eenvoudig uitgelegd en dus ook heel interessant voor bijvoorbeeld ouders, opvoeders, mensen uit de jeugdbeweging of kinderopvang, ...
Keywords: Child development deviations -- Rehabilitation; Play therapy