Psychotherapie - Hadfield, James Arthur, 1882-1967 (Utrecht : Het Spectrum, 1969)
Freud, Jung en Adler stelen de show in het eerste deel van deze pocket. In het tweede deel geeft Hadfield zijn eigen visie weer vanuit zijn jarenlange ervaring als psychotherapeut. Alle behandelingsmethoden voor neurosen en de voorstanders ervan worden uitvoerig besproken.