Cartoons & illustraties. - Snaet, Joris (Leuven : Kadoc, 2018)
Joris Snaet is de huiscartoonist van De Standaard en zijn cartoons zijn ook terug te vinden in de campuskrant van de KULeuven. Snaet heeft een heel eigen verhalende manier van tekenen, zoveel is zeker.