L'arche de la fondation Paul Duhem - Gérard, Bruno (Beloeil : Fondation Paul Duhem, 2022)
De Fondation Paul Duhem organiseert ateliers voor mensen met een beperking en stelt de creaties ook tentoon in hun galerie. Bedoeling is het grote publiek kennis te laten maken met deze outsiderkunst en deze art brut te promoten als zijnde waardevol.