Einführung in den Behn-Rorschach-Test - Zulliger, Hans, 1893-1965 (Bern : Hans Huber, 1946)
Tweede editie van het boek waarin Hans Zulliger aan de hand van de nodige tabellen uitlegt hoe je de Rorschach-test precies moet gebruiken.