Schizophrenie und Dasein : Beiträge zur analytischen Psychotherapie der Psychosen - Pankow, Gisela, 1914-1998 (Stuttgart : Friedrich Frommann, 1990)
Gisela Pankow gaat in dit werk dieper in op het thema "Schizofrenie en het zijn" en gaat na in hoeverre psychotherapie een oplossing kan zijn voor psychosen.
Keywords: Psychoanalytic therapy; Psychotic disorders -- Therapy; Schizophrenia -- Therapy