Behn-Rorschach-Versuch: Tafeln - Zulliger, Hans, 1893-1965 (Bern : Huber, 1941)
Iedereen heeft wel eens de Rorschach-test afgelegd, de test waarbij je moet vertellen hoe je de vlekken interpreteert die je te zien krijgt. Je hebt natuurlijk een set platen nodig om deze test af te nemen bij je patiënten en deze uitgave van Hans Huber is zo een platenset. Zwart/wit platen en gekleurde platen komen aan bod: aan de psycholoog of psychiater om deze correct te gebruiken en de juiste conclusies te trekken uit de antwoorden.