El test de Szondi en sexuología forense - Sabater Sanz, Antonio (Murcia : [Editorial Fragua], 1972)
Spaanstalig werk waarbij seksuele eigenschappen gelinkt worden aan de resultaten die betrokkene behaalde bij de Szondi-test: impotentie, erotisme, exhibitionisme, pedofilie, homoseksualiteit, ...
Keywords: Sexual disorders; Szondi test