Gesprengte Fesseln der Psychose : aus der Werkstatt einer Psychotherapeutin - Pankow, Gisela, 1914-1998; Meng, Heinrich, 1887-1972 (München : Reinhardt, 1968)
Psychotherapeute Gisela Pankow legt aan de hand van voorbeelden uit haar praktijk uit onder welke vormen psychose zich allemaal kan uiten.
Literaturverz. S. 192 - 196
Keywords: Psychoses; Psychotherapy