La folie : actes du colloque de Milan 1976 - Verdiglione, Armando, 1944- (Paris : Union Générale d'Éditions, 1977)
Bundeling van lezingen die gehouden werden op het congres dat plaats had in Milaan van 1 tot 4 december 1976. Vooral de psychoanalyse kwam aan bod: zo geeft bijvoorbeeld dr. H.-Z. Winnik een woordje uitleg bij de geschiedenis van de psychoanalyse in Israël. Peter R. Breggin sprak bijvoorbeeld over lobotomie