Rorschach's test : II: a variety of personality pictures. - Beck, Samuel Jacob, 1896-1980; Grinker, Roy R. (Roy Richard), 1900-1993 (New York : Grune & Stratton, 1949)
Deel II van een uitgave waarin weer eens uitgebreid uit de doeken wordt gedaan hoe je precies de resultaten van een Rorschach-test moet interpreteren: wat zegt de interpretatie van deze vlekken over de betrokken persoon ???