Naissance de l'autre : deux psychanalyses : Nadia (13 mois) et Marie-Françoise (30 mois) - Lefort, Rosine, 1920-2007; Lefort, Robert, 1923-2007 (Paris : Seuil, 1980)
Rosine en Robert Lefort zijn beiden psychoanalytici en laten ons in dit boek kennis maken met de sessies die plaats hadden om Nadia en Marie-Françoise geholpen hebben bij het verwerken en oplossen van hun psychoses.
Keywords: Autism in children -- Case studies; Child analysis -- Case studies; Psychoanalysis -- Case studies