L'homme et sa psychose - Pankow, Gisela, 1914-1998; Laplanche, Jean, 1924-2012 (Paris : Aubier-Montaigne, 1973)
Psychoanalytica Gisela Pankow geeft in dit werk een mooi overzicht van de mens en zijn/haar psychose: eerst krijg je te lezen hoe een "normaal" mens zijn/haar lichaam ziet en dan krijg je uitleg te lezen bij de perceptie van het eigen lichaam door patiënten die lijden aan een psychose, schizofrenie, ... , om te eindigen bij het beeld van het lichaam in de psychiatrie.