Françoise Dolto : de l'éthique à la pratique de la psychanalyse d'enfants - François, Yannick, 1955- (Paris : Centurion, 1990)
De Franse kinderarts en psychoanaliste Françoise Dolto kreeg nog de kans om deze biografie te lezen tijdens haar laatste levensdagen ... en haar dochter zegt dat ze heel tevreden was over dit werk: auteur Yannick François verdiende het een reactie te krijgen, zo zei ze. In dit boek krijgen we een antwoord op de vraag waar je Dolto precies moet situeren binnen de Franse psychoanalyse en wat ze precies betekent heeft voor autistische en andere kinderen. Een mooie kennismaking met de persoon Françoise Dolto.
Keywords: Dolto, Françoise, -- 1908-1988.