Stammheim : der Prozess gegen die Rote Armee Fraktion - Bakker Schut, Pieter Herman, 1941-2007 (Kiel : Neuer Malik Verlag, 1986)
Analyse van de in West-Duitsland en daarbuiten gevoerde processen tegen leden van de West Duitse terroristische groepering, door één hunner advokaten
Keywords: Trials (Murder) -- Germany -- Stuttgart