Niet geschikt als moeder - De Schepper, Els, 1965- (Geraardsbergen : Mamzels, 2011)
Als Els de Schepper ongepland zwanger wordt, staat haar onafhankelijke leven op zijn kop. Als ze haar kindjes ook nog eens verliest, wordt het nog harder door elkaar geschud. Maar de kinderwens is aangewakkerd en Els beslist om over te gaan tot adoptie. Dat blijkt niet evident voor een alleenstaande vrouw van veertig met onregelmatige werkuren. Er volgt een lange, bikkelharde en vaak ongelijke strijd en een confronterende reis.