Meedoen : maatschappelijke ondersteuning van mensen met psychische handicaps - van Hoof, Frank, 1961-2017; Boevink, Wilma (Willemina Alberta), 1963- (Utrecht : Trimbos-Instituut, 2004)
In dit rapport een stand van zaken wat betreft de maatschappelijke ondersteuning van mensen met psychische handicaps in de Nederlandse maatschappij. Alles is opgedeeld in vijf grote luiken: de thuissituatie, het eigen herstel op eigen kracht, het draagvlak in de samenleving, de kansen om andere mensen te ontmoeten, dingen te leren en werk uit te oefenen en als afsluiter het grote totaalplaatje wat betreft organisatie en beleid.