Mij krijgen ze niet gek : over stress en overspannenheid - Schouten, Jan; Planten, Annet (Meppel : Boom, 1986)
Bijna iedereen heeft wel eens last van stress, in lichte of ernstige mate: spanning, een opgejaagd gevoel, een gevoel van "ik kan het niet meer aan", thuis of op het werk. Hoe stress ontstaat, hoe het tot uiting komt en vooral: wat je er aan kunt doen, bij jezelf en bij anderen, wordt in dit boekje uitgelegd. Het bevat een aantal programma's met behulp waarvan de lezer(es) zelf aan zijn of haar problemen kan werken.