The cost of alcohol, drugs and tobacco to society : papers and abstracts. - Erasmus Universiteit Rotterdam (Rotterdam : Institute for Preventive and Social Psychiatry, 1987)
Bundeling van papers die voorgelegd werden op de International Conference die doorging op 13 en 14 mei 1987 op de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Wat zijn de kosten voor verslaving aan alcohol, tabak en drugs?