Good care : enacting a complex ideal in long-term psychiatry - Pols, Jeannette, 1966-; Universiteit Twente (Utrecht : Trimbos-instituut, 2004)
Het voorwoord is in het Nederlands, het werk is Engelstalig: proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor aan de Universiteit Twente. In dit boek wordt de vraag gesteld: wat is een goede verzorging binnen de psychiatrische instelling ... en hoe brengen we die in de praktijk?
Diss. doct.