Geestelijke verzorging en psychotherapie - Mooren, J. H. M. (Jan Hein Martin), 1948-2020 (Utrecht : de Graaff, 2008)
Geestelijke verzorging en psychotherapie hebben veel met elkaar gemeen, maar toch zijn het twee verschillende beroepen die zich elk op hun eigen manier bezig houden met het begeleiden van mensen met levensvragen. In dit boek worden beide beroepengroepen nog eens duidelijk uitgelegd aan de hand van de verschillen die beide groepen uniek maken.