Het verhaal van mevrouw eekhoorn en alle andere dieren in mama's hoofd - Minne, Brigitte, 1962-; Meijer, Marja, 1966- (Hasselt : Clavis, 2001)
Amber is een flinke meid die graag voetbalt en zich laat trainen door haar vriend Nesten. Haar moeder is een beetje gek: het ene moment is ze een slaperige eekhoorn, het andere moment een bange haas, nu is ze een vrolijke circusaap ... en dan weer een venijnige slang. Een themaboek speciaal geschreven voor kinderen van ouders met psychische problemen. Marja Meijer verzorgde de illustraties.