Hypnose voor zelfkennis en therapie - Stulens, Raymond, 1937- (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1983)
Auteur Stulens is secretaris van Hypnal v.z.w., een vereniging die zich vooral bezig houdt met het verspreiden en propageren van hypnose. Hij biedt de lezer(es) via dit boek de kans kennis te maken met het fenomeen: is mijn angst gegrond ... of is er niets om bang voor te zijn en kan (zelf)hypnose zelfs helpen om zaken die op lichamelijk of geestelijk vlak scheef zijn gegroeid terug recht te zetten? Aan de lezer(es) om een oordeel te vellen na deze nuchtere kennismaking bij het lezen van dit boek.