Rechten van de patiënt ... : al van gehoord? - Patiëntenbond Antwerpen (Antwerpen : Patiëntenbond Antwerpen)
Gedateerd maar het blijft heel interessant. Het jongste werk uit de literatuurlijst van deze uitgebreide brochure dateert uit 1979. De patiënt heeft zo te zien nog vrij veel rechten: het recht op vrije keuze van hulpverlener, het recht op informatie, het recht op zelfbeschikking, het recht op privacy en het recht op klachtenbehandeling. De patiëntenbond hoopt via deze brochure bij te dragen tot de mondigheid van de patiënten.