Learning foundations of behavior therapy - Kanfer, Frederick H., 1925-2002; Phillips, Jeanne S., 1929- (New York (N.Y.) : Wiley, 1970)
Kanfer en Phillips leerden elkaar kennen toen ze beiden studeerden aan de afdeling psychiatrie van de University of Oregon Medical School. Al gauw merkten ze dat ze allebei gebeten waren door de gedrevenheid waarmee psychologen proberen om mensen via gedragstherapie terug "klaar voor de maatschappij" te maken en ze besloten dan ook daar een uitgebreid werk over te schrijven. Het resultaat van al dat werk is dit boek.
Keywords: Behavior Therapy; Klinische Psychology; Psychiatry; Psychotherapy