Epidemiological aspects of attempted suicide - Van Heeringen, Cornelis, 1955-; UGent. Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen; Hawton, Keith, 1942-; Janssen, Colin, 1960- (1993)
In dit proefschrift giet auteur Van Heeringen het fenomeen "zelfmoord" in een heleboel tabellen en grafieken die een beeld moeten geven van suicide: geslacht, leeftijd, methode, ... Alleen het dankwoord in het begin van het boek is Nederlandstalig, het boek zelf is volledig Engelstalig.