Dat durf ik niet : over angsten en fobieën - IJzermans, Theo, 1944-2008; Heffels, Annette, 1947- (Meppel : Boom, 1986)
Angst hebben is normaal en kan ook nuttig zijn, maar angst kan ook een handicap worden en uit zich op verschillende manieren onder verschillende vormen. Bepaalde angsten worden fobie genoemd en zijn voor een buitenstaander moeilijk te begrijpen: hoogtevrees, straatvrees, insectenvrees, ... Dit boek nodigt de lezer(es) uit om de eigen angsten te onderzoeken: hoe ontstaan ze, hoe worden ze in stand gehouden, hoe kunnen we ze onder controle krijgen?