Gedrags- en opvoedingsproblemen - Van Acker, Juliaan, 1940- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 1995)
Als hoogleraar orthopedagogiek heeft professor Juliaan Van Acker meer dan duizend gezinnen geholpen en deze ervaring uit de klinische praktijk heeft hij in dit boek verwerkt en getoetst aan de wetenschappelijke stand van zaken op het vakgebied. Een heel uitgebreid werk is het geworden.