Psychologie in de gezondheidszorg - Dunkin, E. Naomi; Geluk, Hans L. Chr. ('s-Gravenhage : VUGA, 1987)
Dit boek informeert de studenten over de kennis die de psychologie in de loop der jaren over het gedrag van de mens heeft verzameld. Verder wordt duidelijk gemaakt hoe de psychologie op diverse vlakken toegepast kan worden. Uitgegeven in 1987 en dus gedateerd maar het blijft interessant om te gebruiken als een soort van gids doorheen de psychologie.