Psychotherapie vanuit het deficitmodel - Abraham, Robert (Assen : Van Gorcum, 2001)
In dit boek wordt ingegaan op de vraag of persoonlijkheidskenmerken erfelijk zijn en in welke mate die dan behandeld kunnen worden. Kunnen gedragsveranderingen bereikt worden en hoe groot moeten deze zijn? En hoe behandel je burnout, obsessief gedrag, verslaving, antisociaal gedrag, borderline, trauma's, waanideeën, ... ???