"0 Grad 0/000! Entbrantt von Liebes = Flammen" : Gedichte - Wölfli, Adolf, 1864-1930; Laederach, Jürg, 1945-2018 (Frankfurt am Main : Fischer-Taschenbuch-Verl.ag, 1996)
Adolf Wölfli is één van de grootste namen uit de outsiderkunst. We kennen allemaal zijn mooie grafische werk en ook daar zien we al flarden van teksten opduiken. Deze bundel is gewijd aan het dichtwerk van Wölfli, één van zijn minder gekende artistieke kanten.