Hartsgeheimen. - Teylers Museum, Amsterdam (Haarlem : Teylers Museum, 2004)
In 2004 organiseerden het Teylers Museum en het Museum Dr. Guislain samen een tentoonstelling: "Het hart: een teken van leven". Het Teylers Museum gaf n.a.v. deze tentoonstelling een "doe-foldertje" uit: je kreeg als bezoeker verschillende opdrachten mee en moest het antwoord vinden op uiteenlopende vragen. Zo kreeg je bijvoorbeeld de vraag een uitdrukking op te schrijven waarin het hart een rol speelt "je breekt mijn hart, je hebt geen hart, ik voel hartstocht voor je, ..." en moest je bij een klok je hartslag eens meten. Altijd een leuke manier om je publiek te betrekken bij je tentoonstelling.