Trabajos del laboratorio de investigaciones biológicas de la universidad de Madrid. - Ramón y Cajal, Santiago, 1852-1934 (Madrid : Universidad de Madrid, 1911)
Bundeling artikels uit het tijdschrift Revista Trimestrial Micrográfica. Wat het Museum Dr. Guislain betreft zien wij in de inhoudlijst volgende interessante items: aftakeling van het zenuwstelsel, neurologie, zenuwstelsel, ruggemerg
Artikels in het Spaans.