Rozegeur en zonneschijn : een avontuurlijk tuindagboek : met prenten en foto's van kunstwerken en curiosa uit alle tijden - Roscam Abbing, Marja, 1946-; Eybergen, Jean. (Amsterdam : Ploegsma, 1979)
Relaas van persoonlijke ervaringen bij het tuinieren
Eerder verschenen in: NRC Handelsblad, 1974-1978.
Keywords: Tuinieren; tuinonderhoud