Biografie van de aarde? Het ontstaan van organismen en aardlagen - Hoekstra, G. A. (Groningen : De Vuurbaak, 1981)
Beschouwing over de evolutietheorie in het licht van het bijbelse scheppingsverhaal
Met lit.opg.