Trabajos del laboratorio de investigaciones biológicas de la universidad de Madrid. - Ramón y Cajal, Santiago, 1852-1934 (Madrid : Universidad de Madrid, 1913)
Bundeling artikels uit het tijdschrift "Revista trimestral micrográfica". Grotendeels Spaanstalig, uitzonderlijk Duits- of Franstalig. Wat het Museum Dr. Guislain betreft herkennen we in de inhoudstafel o.a. volgende mogelijke trefwoorden: dementie, Alzheimer, zenuwstelsel en neurologie.