Uncovered : kunstenaars huizen samen in een daklozenkrant. (Antwerpen : Q46, 2016)
Verschillende kunstenaars sloegen de handen in elkaar en brachten deze eenmalige editie van de Daklozenkrant uit, uitgegeven in april 2016, als lancering van de Daklozenkrant die tot dan onbestaande was in België. Teksten werken van Dirk De Wachter, Fred Bervoets, J.M.H. Berckmans, Jeroen Olyslaegers, Maarten Inghels, Pierre Mertens, Tom Lanoye en anderen zijn terug te vinden in deze vuistdikke gelegenheidskrant ter ondersteuning van dit initiatief voor daklozen.