Nos terres someres : match de catch à Vielsalm, Round 3 - Boïra, Paz (Vielsalm : La "S" Grand Atelier, 2012)
Een "stripverhaal" kan je dit noemen. Donkere tekeningen waarbij vooral dieren aan bod komen: een uil, een beer, ... Tussendoor ook tekeningen van mensen die zwerven door een donker bos en bijvoorbeeld de beer vergezellen naar diens grot.