Dream a little dream of me. - Bremer, Sebastiaan (Den Dolder : Het Vijfde Seizoen, 2009)
"Dream a little dream of me" zongen The Mama's and The Papa's toen Sebastiaan Bremer in zijn studio op Den Dolder verbleef, en het nummer inspireerde hem: hij vroeg aan alle bewoners, personeelsleden en bezoekers een foto te geven van "hun droom". Dat kon het verleden zijn, het heden of de toekomst, dat konden mensen zijn of plaatsen, kortom, alles was mogelijk, ... en al die foto's van (klein)kinderen, droomreizen, plaatsen uit een ver verleden, ... plaatste hij bij elkaar tot één groot doek. Sommige patiënten waren zelfs zo ver gevorderd dat dé droomplaats voor hen ... de instelling zelf was! Toen hij alles bij elkaar geplaatst had transformeerde hij het geheel, verving hij vlakken door witte en zwarte puntjes en projecteerde dat op een plastiek vel, zodat je een soort doorkijk-blad kreeg. De oorspronkelijke bundeling van al die foto's en de verwerking naar het doorkijk-plastic zijn dus een weerspiegeling van al die dromen die al die mensen nog hebben, al die plaatsen en mensen die voor hen de absolute droom zijn, het mooiste dat er is.