Angst bij bejaarden. - Rowe, John W.; Pfeiffer, Eric (Brussel : Roche, 1980)
In samenwerking met de afdeling Psychiatrie van de University of Arizona College of Medecine werd op 16 en 17 november 1977 door de Roche Laboratoria van de Verenigde Staten een eerste belangrijk symposium georganiseerd met als thema "Angst bij bejaarden". De tekst van deze brochure bevat twee van de thema's die tijdens dit symposium werden behandeld, thema's die artsen van alle disciplines aanbelangen. De folder is fraai geïllustreerd met de portretten van Felix De Boeck die we zo goed kennen. Niet verwonderlijk natuurlijk dat Roche ook zijn eigen producten in de kijker zet: de namen Lexotan en Valium klinken ons heel vertrouwd in de oren.