Dimpna verbeeldt : een greep uit het prentenkabinet van Gasthuismuseum Geel. - Gasthuismuseum Geel (Geel : Gasthuismuseum, 2022)
Een uitgave naar aanleiding van de tentoonstelling "Dimpna verbeeldt" in het kader van de Dimpnadagen 2022. Hele mooie stukken krijgen we te zien, voorzien van een heel deftige uitleg: een pracht van een uitgave die je werkelijk nieuwsgierig maakt naar de rest van de collectie.