Faire avec : palabres au Trinkhall - Hagelstein, Maud, 1980- (Bruxelles : Créahm Région Wallonne, 2020)
Letterlijk vertaald "Gepalaver in het Trinkhall museum". Een boekje dat ons vertelt over de essentie van art brut, de dunne grens tussen die werelden van de kinderen en deze van mensen met mentale handicaps.