Voir avec : le Trinkhall et les arts situés - Havelange, Carl (Bruxelles : Créahm Région Wallonne, 2020)
In deze uitgave maken we kennis met het museum Trinkhall en zijn collectie, een onderdeel van het Créahm-project waarbij mensen met een mentale handicap de kans krijgen zich te uiten in dans, muziek of andere kunst.