Visit Geel. - Dienst toerisme en stadsanimatie Geel (Geel : Schepen Nadine Laeremans, 2022)
Een toeristische gids van Geel met de gebruikelijke tips wat betreft horeca, recreatie en musea. Interessant voor het Museum Dr. Guislain omdat ook de tentoonstelling "Zot van Dimpna" besproken wordt in deze folder, een tentoonstelling die trouwens op poten werd gezet met de hulp van het museum.