Hoofdzaak : pijn hulp hoop - Peremans, Dree (André), 1949-2022 (Gavere : Marc Devijver, 2012)
Voornamelijk foto's, soms eens afgewisseld met een gedicht, die allemaal symbool staan voor "pijn": het lichaam dat lijdt, het breekbare lichaam, de eenzaamheid waarin je soms je pijn draagt, de hoop die je stelt op allerlei machines die je in leven houden, ... Een mooie bundeling van beelden en teksten.