Wanneer ik schrijf naar een ander schrijf ik naar mezelf : 10 dichters, 54 gedichten, 10 portretten - Vrienden van Villa Voortman vzw; Blancquaert, Lieve, 1963-; De Bock, Leo, 1959-; Debrock, Fred, 1979-; Dingemans, Jason; Hendryckx, Michiel, 1951-; Loeckx, Heidi; Vermaercke, Dave (Oostende : Peter Van Ruysseveldt, 2019)
Een bundeling van 10 dichters, 10 portretten en 54 gedichten. Maak kennis met Dave, Heidi, Jason, Jerome, Moefasa, Natacha, Pete, Sam, Thierry en Vincent, inwoners van Villa Voortman, een Gents centrum dat mensen met psychische mogelijkheden de kans wil geven om elkaar in een leuke sfeer te ontmoeten. De portretten vertellen ons het verhaal van deze inwoners, de gedichten helpen hen hun boodschap naar buiten te brengen, gehoord te worden, iets waar ze onder normale omstandigheden niet in slagen.